2007-01-22

Kvinnor är djur...

...är det inte så? Eller var det vi män som var det? Kommer inte ihåg... Men som nybliven pappa och man sedan länge blir jag asförbannad när jag läser dylik smörja!

http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,980272,00.html

2 Comments:

Blogger Andreas said...

Jag tror att jag på fullt allvar skulle kunna göra henne jätte-jätteilla utan ett uns av dåligt samvete om jag fick möjligheten.

Jag vet inte ens om jag skulle kunna låta bli. Människor som hon förtjänar inte att existera. Professor? Ååååååhhhhhhhh.. det pirrar i min ilskenerv så jag tror jag spricker inombords!!!!!!!

06 februari, 2007 10:41  
Anonymous Anonym said...

Andreas: typiskt manligt att omedelbart planera på istället för ett kreativt samtal. Eller eventuellt gråta en skvätt.. så skulle en kvinnohjärna fungera. Förutom förstår dessa -icke-riktiga-kvinnors typ TR från Feministisk initiativ som lovade stryk till Ebba Witt av både henne själv och sin fru (!) ifall Ebba skulle råkas med dem - samma stadsdel som de allihopa bor i... där ser man ytterligare på bevis att manhaftiga kvinnor beter sig som män dvs. använder våld. Och dessutom är stolta över detta "manliga drag" hos sig själva. Om vi vanliga kvinnor skulle agera likadant när vi känner och kränkta och irritera över era dumma åsikter skulle ni ju får stryk stup i kvarten ;-)

19 februari, 2007 01:09  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com Bloggtoppen.se